mandag, februar 19, 2007

Bandfolk

Hva er det dem er ute etter egentlig?
Kult band på en scene på et utested i en fremmed by. To damer blandt mange andre står ved scenen og liker musikken. Ikke overdrevent, men litt vuggende med den urnorske dansefoten (trampe takten med en fot).

Bandet går av scenen, drikker litt øl. Så kommer vokalisten bort. Og sier: I saw u, and it seemed like u liked our music. (oi, her ble kanskje skriftlig engelsk dårlig...)
-Joda, dere var artige...

Kort samtale, lang historie kort, Dadida dro selvsagt hjem med sine venner... fremmed by, fremmed land, og faktisk: Hvor spennende er det egentlig å bli plukka ut til å være kveldens gruupi? Okai, de mindre belevde reisekameratene ble mektig imponert. Vokalisten liksom... sjekka opp vår venninne... og hun sa nei.

Men ærlig talt, bandkamerater og andre... Hva er greia? Du sto på en scene, du prøver å plukke blant publikum etterpå... Forventer du napp?

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger Elvis Bling Laden said...

hm.. Det er vel ikke.. noe gæernt i mannens oppførsel, er det vel? Noe av greia blir vel som å sjekke på et turisthotell eller noe sånt noe; det er på en måte ikke noen tvil om hva opplegget er hvis du blir med vokalisten på hotellrommet, liksom. Og det kan jo være praktisk å ha ting avklart?

De fleste må regne med å bli avvist hvis de er ute på markdedet. Jeg trur ikke han reflekterer lenge over det harde nederlaget mot hans stolthet, men beveger seg stille og rolig (høylytt for full offentlighet) mot nye jaktmarkeder. Trur du ikke?

11:16 p.m.  
Blogger Dadida said...

Joda bling, det er jo grei skuring uansett å bli avvist, men jeg har inntrykk av at bandfolk forventer å ha draget på publikum...

Og det værste er kanskje at de har det også... Det er kanskje stas med scenefolk, og de blir kanskje penere av det, litt som at man drikker dem pene...

3:53 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

free hit counter script