torsdag, januar 05, 2006

Frihet!

Ah så deilig!
Endelig fri!
Har tid til alt jeg ikke får tid til ved arbeid!
Til og med såpeseriene er befriende å ha tid til, selv om de er uinteresante.
Blir mindre raus lommebok, men pytt sann. Har det bra likevel :-)

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du gjør det ikke akkurat lett for deg sjæl til tider, men du sørger ihvertfall for at hjernen din har det bra ;) det er ORNTLIG digg å virkelig si fra hvorfor en ikke har lyst til å jobbe et sted, men hva skjedde, tørte du å si fra eller blei det bare 'ikke bruk penger på meg'? Tror kanskje jeg burde skaffe meg fast ansettelse igjen så jeg kan si opp, det er alltid moro :)

2:42 a.m.  
Blogger Dadida said...

Jeg var helt direkte! Sa det som det var, at de to sjefene trekker i hver sin retning, og at jeg var ansatt for å trekke i den ene retningen, men at sjef som er direkte over meg (han jeg sa det til) trakk i motsatt retning.
Jeg sa at det var opp til dem selv å finne ut hvilken retning de skulle gå i, og at jeg ikke kunne være der fordi jeg kom i skvis og ikke gidder det mer. At det blir uoversiktlig og umulig for meg å plassere meg og også vite hva det var jeg egentlig var ansatt der for, og at jeg følte jeg var ansatt på feil premisser i fohold til hvordan arbeidet faktisk viste seg å være.
Jeg sa at jeg hadde forsøkt å jobbe et sånt sted før(fikk en skattekiste der blunkblunk), og at jeg den gangen holdt ut og ventet på at det skulle bedre seg, og at jeg i den perioden mista kreativiteten og engasjementet mitt, og at jeg nå er såpass voksen at jeg må ta hensyn først og fremst til meg selv.
Hadde hodet og stoltheten godt heva. Var vennlig men direkte.
Og fikk en klem da jeg gikk :-)

2:15 p.m.  
Blogger P said...

YES!!! sånn skal det være.. du er tøffere enn bussen dadida!! du må holde kurs for meg når jeg kommer til oslo...for jeg blir bare sånn; ehhhhhh åhhhhh snufs snufs

4:42 p.m.  
Blogger P said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

4:42 p.m.  
Blogger Dadida said...

Jeg takker min "kom igjen, det er bare å reise seg opp igjen - nei, slapp av Daidida, den er ikke så tung denne komfyren, så bare bær - stikker du nesa di fram så må du regne med å få deg et par på trynet - ta deg sammen, dette er så typisk kvinnfolk"pappa!
Som etter at jeg sa fra mente at det ikke handlet om den jobben, men om min egen selvrespekt. Og det har han jo rett i!

8:40 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

free hit counter script