mandag, desember 05, 2005

Tilbake

Da satt jeg er igjen da, på jobben. Desember er måneden og avtaleboka for juleavslutninger fylles opp. Det tar liksom ingen ende. Ikke at det er noe uhyggelig over det, tvert om, det er møter, middager og fester med svært så trivelige mennesker, og en kan jo strengt talt takke nei om det ikke passer.
Helga var fylt med et par slike treff. Meget hyggelig dok heseblesende. Sov til langt på dag lørdag og gikk glipp av både polet og posten. Sto opp, dusja, rydda litt, ikledde meg partyklær og sminke, skulle bare hvile litt, men sov til alt for lenge. Kom heseblesende til festen med sovesveis som jeg latet som var planlagt og stylet. Ble bra fest likevel da!
Møte og middag i kveld, møte og lunsj deretter møte og middag i morgen. Aj det blir noen slitsomme morgener på jobb fremover!
Stor takk til tilkjennegivelsen av skattekistemannen!!!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

ooopsi, sorry, litt for mye detaljinfo der ja, litt tung i hodet midt på natta etter uttallige timer med jobbing på designmanual - hjerneklammelogistikken funker ikke helt som de skal så seint/tidlig med hodet fullt av pixel og pointsinfo gitt :) men da var det ihvertfall avklart og dadida kan skulke videre med en mindre ting å tenke på ;)

11:55 a.m.  
Blogger Dadida said...

Fint å ha deg med her Skattekistemannen!
Er litt sånn; lokket åpnes og en vet ikke helt hva en finner oppi der, men jeg veit det er bra saker!

2:05 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

free hit counter script