mandag, oktober 31, 2005

Politiske områder

Ganske merkelig å skulle delta i stortingshøringer over et tema som jeg merker egentlig ikke bryr meg. Forventingene om at jeg skal være den som setter tonen og fanger oppmerksomheten til allerede slitne komitemedlemmer før nerden setter igang kverna er jo smigrende... Så jeg får vel bare spille på sjarm igjen...

5 Comments:

Blogger butleninwasentdead said...

Hjelp, exen min sender meg lange tårevåte mail typen : kan du noensinne tilgi mæ, og jeg veit du er såra man kan vi ikkje være venner og i den duren Hva faen gjør jeg nå. Det fucker opp huet mitt.

8:38 p.m.  
Blogger Anna said...

si: reis til hælvete. Trøndere forstår sånt språk.

2:26 p.m.  
Blogger Dadida said...

Går ikke! Det er helt høl i hue akkurat nå å forvente at du skal kunne være venner med henne. Og hvorfor skal du det? Det er ingen grunn til vennskap... dere har vært kjærster, dere er ikke det lengre, et hvert forsøk på vennskap kan etter min oppfatning gå feil. Skal du liksom sitte der, eller henne, om en av dere får ny kjærste, eller bare kliner med noen på byturen? Er det sånn at dere kun har felles venner og omgangskrets? Nei!
Og hvorfor vil hun dette nå? Angrer hun og vil ha deg tilbake? Vil du egentlig det isåfall? Eller angrer hun og er egoistisk ute etter tilgivelse?

Be henne gi deg tid til å komme deg videre. Dette er slemt mot deg! Vi får se om to år! Da er det kanskje mulig, dersom hun klarer å klippe strengen.
Du skal ikke se bort i fra at dette også kan handle om at hun vil ha en slags makt over deg!

2:45 p.m.  
Blogger butleninwasentdead said...

Nei, hun har overhodet ingen planer om å bli sammen med meg igjen, hun synes bare det er så fælt at hver gang hun dukker opp et sted tar jeg med meg alle jeg kjenner og går. Dessuten mener hun at jeg behandler henne som om hun har vært kjip og slem, noe jeg mener hun har vært .
Jeg skrev en mail som inneholder omtrent det budskapet du har, så jeg tror kortene har blitt lagt rimelig ordentlig på bordet.

3:23 p.m.  
Blogger Dadida said...

Vel, da står jeg på følgende:
1. Hennes behov for å være plettfri OG
2. Kontroll og makt over situasjonen.
Konsekvens, som hun kanskje ikke ser, men som er der; hun klipper ikke strengen og lar deg ikke gå videre. Men det må du jo, vennen, med eller uten hennes hjelp/sabotasje!
Øl i kveld, så skal vi trekke deg et skritt videre!

6:44 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

free hit counter script