mandag, oktober 10, 2005

Tipunkts sjekkeliste

Fordi vi startet med salkerrådet, så starter vi i den rekkefølgen. De første fem omhandler det stadiet etter at du har fått den første kontakten.

1. Ikke vær en stalker. eksempel på stalker, selv om historien skjeldent ender slik
Har du først oppnådd kontakt, du føler at det ligger en flørt i lufta du kunne tenke deg å gå videre med, kanskje har du til og med hatt kjønnslig omgang. Ta det helt med ro. Du skal ikke kimse av tredagersregelen!
2. Vær mystisk
Ikke la den andre vite helt hva du er ute etter. Ikke legg alle kortene åpne på bordet. Dette trigger jaktinstinktet hos den andre.
3. Tredagersregelen
Ønsker du deg mer utav opplegget fra tirsdag, så husk tredagersregelen. Sett at treffet var på lørdag. Dagen derpå passer svært dårlig. La det vente til minst tirsdag, helst onsdag. Bruk gjerne sms, det er mindre innvaderende. Si gjerne tfs, men ikke overdriv. Får du svar kan du godt innvitere til et nytt møte påfølgende helg. Får du negativt svar; La det ligge! Dersom den andre vil treffe deg igjen, vil du få invitt!
4. Hvem inviterer første gangen
Det er ikke sånn at gutten skal ta initiativet hver gang. Damer tar også initiativ. Men husk at det her er forskjeller. Noen er flinkere på den første kontakten enn andre Dadida tar f.eks aldri kontakt for første date (!), men det er hauer av jenter som gjør det. Tja, og handler forholdet om to jenter så må jo en av jentene ta kontakt ;-)
5. Hvem tar initiativet etter første date
Her er det en gyllen regel at det må være en ballanse. har du invitert de tre første gangene, du la den andre få ta initiativ en gang. Aller helst bør det være en annenhvergang-greie er nå min mening. Dette gjelder både for de fem første og etterhvert. Det er ikke kult å være den som alltid spør, det er heller ikke kult å være den som føler at den andre tar initiativ såvidt hyppig at du selv aldri får muligheten til å ha lyst til det.

6. Blikk
Om det er kollegaen, en venn eller en mer eller mindre perifer person (inkl den du ser på byen) er blikk alfa omega! Blikkinga er det første tegnet på at du syns personen er fin. Ikke overdriv. Slik er prosedyren; lette blikk, ikke hold de for lenge. Stirring er en uting. Se til personen ser tilbake, og ta da blikket vekk en stund. Gjennta dette max to ganger. Du vil da ha vekket personens interesse for hvorfor du ser.
Lat som (mest for deg selv) at du ikke er interesert. Smil til andre også, men ikke flørt med andre!! Det er turnoff.
Prøv ditt aller beste å være glad og leende. Dette gjelder både praterne og de stille. Følg med på andres samtaler, inklusive denne personens. Etterhvert kan du starte med sjenertblikket. Sjenertblikket er som følger, du ser på henne/han litt for lenge, men nok en gang; ikke stirr. i det han/hun oppdager blikket ditt, slår du blikket raskt ned, som om du brant deg litt - ble tatt i noe "forbudt".
7. Ikke sats alt på ett kort
Misforstå dette punktet rett. Det er ikke sexy med dobbeltløpere. Men flørt i seg selv er helt uskyldig om det ikke ligger noe fysisk bak. Men med dette punktet er det bedre å da fylle tiden sin med venner. Om det er personen du ser for første gang i et lokale, eller om det er en du har hatt i kikkerten lenge, finn på andre ting å gjøre enn alltid å henge rundt denne. De fleste blir tiltrukket at mennesker som ser ut til å ha et rikt liv.
8. Å være attraktiv
Nei, det er ikke bare modellvakre som har draget. Det hele handler om teknikk. Og en del av teknikken er å gjøre det som skal til for at du selv føler at du har noe å tilby. Oppskriften ligger i hver og en av oss - vi har alle klær, oppførsel osv som vi føler gjennspeiler det beste hos oss.
9. Ikke bli for full!
Her som på neste punkt; med mindre du er ute etter froskene, så ikke drikk deg for full. Dette gjelder egentlig for froskekysserne også. Alkoholen gjør at du kanskje går lengre enn du hadde tenkt, og den øker faren for at du nok en gang har drukket en person pen. Det skal være hyggelig å sjekke, og du skal ha flotte tanker om det i dagene som kommer. Hverken om du har mistet hukommelsen på hva det var som egentlig foregikk, eller om du gremmes og vemmes, er det spess hyggelig å tenke tilbake på.
10. Innenfor din egen liga
Med mindre du er ekstremt selvsikker er det viktigste at du sørger for å finne tiltrekkende det du tror du kan ha glede av. Det finnes rekker av vakre kvinner og menn der ute, men ta det fra en kjentkvinne; det er også mengder av frosker. Er det froskene du er ute etter for tida, så for all del - kjør på. Er du ute etter noe mer innholdsrikt, så bruk litt bedre tid.

Og helt tilslutt
Sjekking er et håndtverk. Og alle sjekker forskjellig. Ikke gi opp selv om du ikke får napp på første forsøk. Gode skuespillere får en rolle på hver 15. audition!

7 Comments:

Blogger Thorongil said...

Her var det mykje å ta tak i.
Vi får heller ta det i bakgården seinere i dag. Kommenterer sikkert eit par ting før du kommer her og.

10:35 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Dette er fett. Jeg er klar.

10:43 a.m.  
Blogger butleninwasentdead said...

meget bra, jeg studerer lista med interrese. Jeg er ekstremt enig i punkt 1, og innser at jeg ofte har driti meg ut på "Ikke bli for full" punktet

2:44 p.m.  
Blogger Dadida said...

Helt enig, Butleninwasentdead! Ikke bli for full er tilsvarende; au, nå drakk jeg en fyr pen igjen ;-)

4:14 p.m.  
Anonymous Anonym said...

jeg er ikke helt med, kan jeg få en ordbokdefinisjon av stalker? Har forresten møtt eksen i danmark, og jeg skjønner virkelig hvorfor han er en eks! Fy faen for en dust!

7:05 p.m.  
Blogger Dadida said...

Stalker, her i min verson; alt fra den som sms'er ti ganger uten å få svar - eller svar som er avvisende, til den gale dama til Hollywoodmannen(se tidligere blogg).
Den aller største grunnen til ikke å være en stalker er rett og slett deg selv. Det gjør deg ikke noe godt - kom deg videre :-)

10:25 p.m.  
Anonymous Øyvind! <3 said...

utrolig bra blogg! takk for innlegg! :DD

9:30 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

free hit counter script